Fra Baby til Barn (1års føsda)

Min yngste søn, Ames James, som er hans kælenavn, blev ét år for få uger siden. Og trods vi var helt herovre i mexico og langt fra familie og venner, så blev han fejret. Han blev vækket af gæster der kom for tidligt, så megen middagslur blev det desværre ikke til og han blev derfor en anelse træt i løbet af dagen, så da kagen var spist og pinata skulle tæskes til, var han ikke i tæskehumør, men mere i hænge på mors arm-humør. Men så fik storebror lov at gå amok..Det var vel egentlig også mest for storebror den var købt.

Men der blev hygget, baldret balloner, spist Elmo kage i stor stil OG smagt på farmands sure slikkepind, til stor underholdning for alle gæsterne. Pga grimasserne. Og igen igen.. sjovt som den ikke afskrækkede ham. Jow jow. Hvis ikke den slags politisk ukorrekte ting er tilladt på ens føsda,.. hvornår dælen er de så. Og vi er så heldige at slippe for huller i tænderne for han har ikke nogen.. JEPS. Han (læs.Mor) ønskede sig dem ellers i føsdagsgave, men de udeblev og stadig her 2 uger efter, er der ikke spor af dem.Men mon ikke de kommer lige pludselig ;)

I skal da ikke snydes for lidt billeder fra Ames James 1års føsdag
//enjoy



 












 
Han tøj var gennemsmasket ind i kage efterfølgende, så vi måtte lige lave et hurtigt tøjskift. Og så røg han ellers ind og sove. Han havde uden tvivl hygget og nydt den megen opmærksomhed.

Mors store dreng, nu 1 år going on 18...





Kommentarer

  1. Stort tillykke med ham, ser ud som om han/I havde en skøn dag :)

    Jeg nyder at følge din blog og har derfor givet dig en blogaward :)
    Se her: http://gottschalckmikkelsen.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Kære Maria, tusind tak for din hilsen.
    dejligt du kigger med.
    Tak for awarden, det er sødt af dig :)

    SvarSlet

Send en kommentar